NIEUW!!! en toch ook niet.

          Na een veelbewogen jaar waarin we ons veel hebben ingezet voor de ontwikkeling van het "nuldelijns ondersteuning" netwerk hebben we nu eindelijk ook tijd om eens naar onze eigen stichting te kijken. En om maar met de deur in huis te vallen: Onze site kon echt niet. Dus dat hebben we aangepakt. We tweaken hem nog een beetje maar zoals hij er nu staat zal hij blijven. Verwacht geen grafische hoogstandjes we gebruiken ons budget liever voor het helpen en ondersteunen. Wel hebben we een huisstijl gedoneerd gekregen en het logo is gerestyled. We hopen dat jullie hem mooi vinden, wij vinden van wel. Vaak krijgen we de vraag waarom de toren en niet het veteraneninsigne? het antwoord: wat is een toren? waarvoor diende die? dat is Wat Veteraan en Thuisfront wil zijn. Een uitkijk, een veilige plek, een thuis en een herkenbare plek in het veteranenlandschap voor iedereen. VET-logo-cmyk   Ook hebben we onze 'mission statement' bovenaan de pagina staan. Naast het logo. Zodat niemand meer kan zeggen: wat is Veteraan en Thuisfront nou eigenlijk.  

You may also like...

1 Response

  1. Freerk Meuken schreef:

    Gaaf, helder, duidelijk en overzichtelijk. Keep up the good work!