Game Night

GAME NIGHT Donderdag 29 Januari Kijk, je kunt natuurlijk gewoon een beetje kwikballen of je misschien helemaal suf stappen. Ook kun je kiezen om de laatste donderdag van Januari je laptop en je favoriete game mee te nemen naar ECHOS Home het Baken. Of je Magic the Gathering deck. We hebben iets fantastisch in petto. In allebei de gevallen hebben we daar een leuk programma.. MAAR! We willen wel heel graag dat je even laat weten dat je komt. Dat doe je via onderstaand formulier: De kosten voor deelname aan het Draft Tournament zijn 10 euro. Maar daar krijg je ook wat voor: 3 boosters en 18 basic lands en natuurlijk een consumptie. (weetje: koffie en thee zijn altijd gratis op donderdagavond) Je gaat dan niet naar huis met zomaar een deck maar met een deck uit de nieuwe Fate Reforged serie. Betalen mag op de avond zelf, vooraf in het ECHOS Home.. maar je mag ook met paypal betalen. Dat doe je door 10,- euro te boeken naar hallo@veteraanenthuisfront.nl Wat is een Draft tournament? Iedereen begint met 3 boosterpacks. Iedereen maakt 1 pakje open. Je kiest een kaart en vervolgens geeft je het stapeltje door aan de speler naast je. Dit gaat door tot alle boosters open zijn. Je hebt dan een deck met 45 kaarten. Dan is het oorlog 😉 Het voordeel? Iedereen begint op gelijke voet. We hebben een kleine prijzenpot. de winnaar: aantal spelers x booster de 2e plaats: een duel deck de 3e plaats: een treasurepack (dit is een bijzondere booster met daarin legendarische kaarten, zelfs kans op 1 van de P9) Natuurlijk speelt niet iedereen Magic.. dus je kunt ook je laptop of PC meenemen en we starten een LAN party. Neem je wel zelf je spellen mee? Helaas konden we dit keer geen sponsor vinden. Wij hebben stroom en gezelligheid. Deelname aan de LAN Party is gratis. Bovenalles kun je gewoon langskomen voor de gezelligheid. Wij hopen jullie te zien op Donderdag 29 Januari 19:00 uur. gamenight januari

You may also like...