Een groot gebaar, dank je wel fotofabriek.nl en dagjewellness.nl

Soms ben je gewoon dankbaar. Veteraan en Thuisfront mag de invulling doen van de MOD-dagen. Dit doen we met een geweldig team van mensen. Dit jaar wilden we wat extra's doen voor de Militaire Oorlogs- en/of dienstslachtoffers. Sponsoring is tegenwoordig erg moeilijk, zeker daar bedrijven vaak kiezen voor de grote initiatieven en de kleinere doelen daardoor vaak nee krijgen te horen. Toen de Fotofabriek.nl en dagjewellness.nl aangaven te kijken wat ze konden doen hadden we niet durven dromen dat ze ons zo zouden 'matsen' en daarmee de 600 genodigden van de MOD-dagen een echt cadeautje gaven. Dan kun je maar 1 ding doen als kleine stichting:
Dank je wel zeggen,
zo vaak en op zoveel mogelijk manieren. Wij hopen dat meer bedrijven de guts hebben de kleinere initiatieven ook een warm hart toe te dragen. Dit kunnen die bedrijven alleen doen als ze er ook voor beloond worden, dat verdienen ze gewoon. Dus bezoek Fotofabriek.nl als je een mooi fotoboek en meer van je foto's wilt maken en dagjewellness.nl als je weer eens een lekker dagje wilt relaxen in een van de aangesloten wellnesscentre's. Want ongemerkt help je dus ons en andere kleine stichtingen om anderen te helpen. Hoe eenvoudig kan de wereld soms zijn. Nogmaals dank WWW.FOTOFABRIEK.NL en WWW.DAGJEWELLNESS.NL 4 1 2 3

You may also like...